vidaXL 282429 Pantofar

 

vidaXL Pantofar cu husă, crem, 58x28x106 cm, material textil (282429)

127,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 127,99 RON

Descrierea produsului
Pantofarul nostru oferă o soluție de depozitare excelentă pentru colecția preferată de încălțăminte. Dispunând de un design pe 5 niveluri, acest dulap de pantofi ar putea stoca perfect o colecție întreagă de pantofi. Nu trebuie să vă mai faceți griji pentru depozitarea încălțămintei în locuința dvs.

Datorită designului său pe 5 niveluri, acest pantofar poate păstra cu ușurință 10 perechi de pantofi, astfel încât toate perechile dvs. de încălțăminte să fie ținute în ordine și bine organizate într-un singur loc. Husa din material nețesut de calitate superioară, cu fermoare, vă poate ține pantofii ascunși vederii, împiedicând în același timp intrarea prafului. Pantofarul are o greutate redusă, fiind astfel ușor de mutat.
Culoare: Crem
Material: Fier și material textil nețesut
Dimensiuni generale: 58 x 28 x 106 cm (L x l x î)
AVERTISMENT: Pentru a preveni răsturnarea, acest produs trebuie utilizat împreună cu dispozitivul de prindere pe perete furnizat.
Material: Polietilena: 100%

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.